Humánszolgáltató Központ
fooldal aktualis kozerdeku adatok galeria elerhetosegek

A bölcsődei ellátás a gyermekjóléti szolgáltatások között a legrégibb. Városunkban ez az ellátási forma fenntartói és uniós támogatásnak köszönhetően gyönyörű környezetben valósul meg.

A bölcsőde a családban nevelkedő, a szülők munkavégzése, betegsége vagy egyéb ok miatt ellátatlan, három éven aluli gyermekek nappali felügyeletét, szakszerű gondozását - nevelését biztosítja.

A családban élő gyermekek életkorának és egészségi állapotának megfelelő gondozást - nevelést, korai fejlesztést, foglalkoztatást és étkeztetést biztosít azon gyermekek számára, akiknek szülei munkavégzésük, betegségük, szociális helyzetük, vagy egyéb ok miatt napközbeni ellátásukról nem tudnak gondoskodni.

A bölcsődében gondozó-nevelő munka folyik, mely tartalmazza azokat a nevelési, gondozási feladatokat, melyek biztosítják a gyermekek fejlődését, a közösségi életre való felkészítését és a szociálisan hátrányos helyzetben lévők felzárkóztatását. A beiratkozás minden évben április és május hónapban van, de az üres helyek betöltésére az év bármelyik szakában lehetőség adódik.
A jelentkezést a felvételi kérelem benyújtásával kell kezdeményezni, melyhez a megfelelő dokumentumot a bölcsődében lehet kérni.

Bölcsőde
Forgács Balázsné
szakmai vezető

Elérhetőségek:
2750 Nagykőrös, Kárász u. 3.
06-53/351-162 06-20/587-61-41

e-mail
kezdolap